Over ons

over ons

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman stelt de klant altijd centraal

Architectuur is de grote passie en ik volg de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo vindt het leuk om u tijdens het gehele proces te betrekken bij de voortgang en ontwikkeling. Dit geeft beide partijen de mogelijkheid om bij te sturen op elk gewenst moment en tot een nog beter resultaat te komen. Zolang u maar tevreden bent! Levens veranderen, en daar horen verschillende woonwensen bij. Gezinsuitbreiding of juist kinderen die uit huis gaan, kunnen ervoor zorgen dat u gaat nadenken over een andere woonsituatie. De keuze voor verbouw of nieuwbouw is een moeilijke keuze omdat het een grote impact heeft op uw toekomstige leefsituatie. Waar wilt u heen en wat zijn de wensen die daarbij horen? Ons werkgebied bestaan niet alleen uit woningen, maar ook kantoren, bedrijfspanden, schuren en aan- en uitbouwen. Wij hebben al meerdere succesvolle projecten uitgevoerd voor particulieren, bedrijven en instellingen. Ook Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo staat u graag terzijde in dit traject en helpen u om de juiste keuze te maken.

waarom kiezen voor Jonkman

Persoonlijke benadering

Bouwkundig Ontwerp- en Tekenburo Jonkman kiest voor de persoonlijke benadering waarbij we ons goed verdiepen in de huidige situatie en toekomstige wensen. Op die manier komen we samen tot vraagstukken waar u anders misschien niet bij stil zou staan. Deze aanpak garandeert de best mogelijke uitkomst waar u nog jaren plezier van zult hebben. Dit hoeft niet te gaan om drastische verbouw op nieuwbouw plannen. Minimale maar slimme aanpassingen kunnen een groot effect hebben op uw wooncomfort. Door optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte zult u verbaasd staan welke metamorfose mogelijk is. Welke keuze het ook wordt; samen creƫren we een huis waar u zich echt thuis voelt en uzelf kunt zijn!

over ons

Vele jaren ervaring

Ons buro heeft vele jaren ervaring op het gebied van tekenwerkzaamheden, vergunningaanvragen en begeleiding van woning- en utiliteitsbouw. Heeft u nieuw- of verbouwplannen? Wilt u advies op het gebied van woningen en/of utiliteitsgebouwen? Neem dan contact met mij op via telefoon of mail. Dan maken we graag een persoonlijke afspraak op kantoor of op locatie om uw plannen uitgebreid door te nemen. Dit gesprek is vanzelfsprekend helemaal vrijblijvend en verplicht u tot niets. Op basis van uw plannen ontvangt u een offerte waarin alle werkzaamheden worden beschreven. Onderstaand ziet u een overzicht van de werkzaamheden die ons buro voor u kan uitvoeren. Simpel gezegd kunnen de werkzaamheden in 4 fases worden onderverdeeld. U heeft volledige vrijheid voor welk onderdeel u een opdracht wenst te verlenen. Er kan voor elke afzonderlijke fase een vrijblijvende offerte opgesteld worden.